Het laatste nieuws

't Achterhuis werft: een Allround terrein medewerker

't Achterhuis werft: een Allround terrein medewerker


Ben jij die handige aanpakker met bouw affiniteit die het echt leuk vindt om zijn handen uit de mouwen te steken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn per direct op zoek naar een Allround terrein medewerker.

Je werkzaamheden bestaan uit het netjes houden van ons opslagterrein en de werkplaatsen, het laden en lossen van vrachtwagens en het klaarzetten en inpakken van bouw- en tuinmaterialen en meubelen voor transport. Daarnaast behoort het opstellen en verkoop klaar maken van geselecteerde bouwmaterialen tot je takenpakket.

Voor deze functie is het belangrijk dat je houdt van afwisseling en een goede werkinstelling hebt. De werkzaamheden vinden zowel buiten als binnen plaats. Naast een standaard werkweek moet je bereid zijn om op zaterdag om de week te werken van 8.00 tot 16.00 uur voor terreinwerkzaamheden en klantbediening. Je bent dan wel om de week op maandag vrij.

Wij bieden je een leuke afwisselende functie binnen ons unieke bedrijf, waarin je in een klein en hecht team zal komen te werken. Spreekt dit je aan?
Stuur dan je CV en motivatiebrief naar frank@achterhuis.nl.


lees meer

't Achterhuis werft; een Allround ZZP'er

't Achterhuis werft; een Allround ZZP'er


Wegens het groeiend aantal opdrachten zijn wij altijd op zoek naar Allround ZZP'ers.

Het gaat om diverse werkzaamheden voor het verwerken van onze bouwmaterialen waarbij je secuur en met oog voor kwaliteit aan het werk gaat. Naast dat je over voldoende kunde beschikt, is flexibiliteit een must. De uitvoering van onze projecten vindt plaats in alle hoeken van Nederland en eventueel in het buitenland.

Spreekt dit je aan? Neem dan contact met ons op!


lees meer

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10